Lajfstajl

7 rzeczy, które nigdy nie smakują za pierwszym razem

Są rzeczy, które zaczynają smakować dopiero, gdy od pierwszego kęsa (albo łyka) upłyną całe lata. Mało kto doceni walory golonki, kalafiora, czy kawy już za pierwszym razem...

Agato Negro

Zespół TakieTe

4 lata temu

0

Najpopularniejszymi frykasami „drugiej szansy” okazują się:

1. Brukselka

Kolejne pokolenia dzieci zastanawiają się nad tym jak to możliwe, że coś, co tak ładnie się nazywa, tak okropnie smakuje.

źródło: screenplay-contest

2. Piwo

Gorzki napój zaczyna smakować dopiero wtedy, gdy bardziej gorzkie staje się życie.

źródło: dummidumbwit

3. Lukrecja

Największa trauma dzieciństwa: wybrać “te czarne” ze stoiska Haribo.

źródło: pinterest

4. Szpinak

Popeye – wielki przegrany kampanii o popularyzowanie jedzenia szpinaku wśród dzieci.

źródło: pinterest

5. Wątróbka

Uwaga! Niechęć do wątróbki może niektórym towarzyszyć przez całe życie.

“Nie lubisz wątróbki? Poczekaj, aż spróbujesz mojej. Polubisz!” Nie. Nie polubię.

źródło: onmilwaukee

6. Grzyby

Gorzkie, o dziwnej konsystencji, zasmakują dopiero z pierwszą zapiekanką.

źródło: pinterest

7.Wódka

Dla niektórych wódka jest nie do przełknięcia przez całe życie. No chyba, że jest ze skittlesami. Albo nutellą. Albo wypływa z arbuza.

źródło: pinterest


Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /takiete/wp-content/themes/takiete/functions.php on line 172